top of page

Moderní pergoly s plochou střechou

Zastřešená moderní pergola s plochou střechou? Řekl Vám někdo že zastřešená pergola s rovnou střechou nejde? Následující realizace Vás přesvědčí že je to opravdu možné.

Na fotografiích vidíte naši poslední realizaci pergoly o půdorysu 4 x 7 m v Nymburce . Materiál speciální sušený KVH hranol smrk , kotvení na skryté stavitelné pilířové patky,nátěr slabovrstvou lazurou HK-LASUR německé výroby značky REMMERS. Západní stranu zastřešené pergoly chrání před sluncem posuvné zastínění z lamelových rámů z trvanlivého modřínu.

Minimální spád umožňuje střešní krytina PVC vyztužená fólie Fatrafol ,výrobek české firmy Fatra Napajedla. PVC fólie Fatrafol se svařují speciální svařovacím přístrojem od firmy Leister a díky 100% vodotěsnému spoji je možná i aplikace na střechách s velice nízkým spádem . Fatrafol se používá například u vodních nádrží nebo i jako vodorovná hydro-izolace spodních částí staveb ve složitých podmínkách(tlaková voda,radon).

Jako vždy byla pergola stavebnicí připravenou z výroby včetně nátěrů (i na spojích ) takže na místě probíhala pouze rychlá montáž která neobtěžuje hlukem a prachem zákazníka nebo sousedy. Žádné hoblování,broušení a natírání u zákazníka !

Sami vidíte že pergola s plochou střechou je možná a nejsou potřeba ani úhlopříčné rustikální zavětrování v rozích konstrukce - proč také když jsou k dispozici moderní materiály a technologie ? Naše myšlenka je taková že i zahradní stavby mají odpovídat stylu domu a o to se i snažíme.Zda tomu tak je posuďte sami Když se Vám bude naše realizace líbit , prosím sdílejte....

Libor Suchánek

Featured Posts
V tomto jazyce nebyly zatím zveřejněny žádné příspěvky
Až budou příspěvky zveřejněny, uvidíte je zde.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page